You are here

Kirjat

Kirjat, kirjallisuus

Löydy - Brändää itsesi verkossa - kirja nyt ladattavissa

Löydy -kirja avaa mahdollisuuksia asiantuntijan vaikuttavuuden lisäämiseen verkossa. Tutustu nyt kirjaan kokonaisuudessaan verkossa ennen ostopäätöksen tekemistä!

Scribd:

LÖYDY - Brändää itsesi verkossa

PS: Kummasta dokumenttienjakopalvelusta saat itse enemmän irti, Slidesharesta vai Scribdistä?

Nettiasiakkuustutkimusta taustoittava artikkeli Kirjasto 2012-kirjassa

Kirjastoväki pohtii kirjastojen asiakkuutta monelta kantilta juuri ilmestyneessä Kirjasto 2012 - Asiakkaan asialla -teoksessa. Olen siinä mukana vierailevana kirjoittajana ja kerron yhden esimerkin siitä, millainen lähestymistapa asiakasymmärrykseen Ylellä netissä on. Artikkeli on kokonaisuudessaan luettavissa ja ladattavissa Slidesharessa.

Gurut: Työaikaa ja media-aikaa ei voi enää erottaa Elämästä

Vuosi 2011 jää historiaan työ- ja vapaa-ajan, sekä mediakäytön ja muun elämän välisen rajan lopullisesta hämärtymisestä.

Tämä johtopäätös on tehtävä lukiessaan Mark Deuzen ja Mårten Mickosin kirjoituksia:

Mediatutkija Mark Deuze analysoi Facebookin ja Google+:n uusia piirteitä - kuten Aikajanaa - lohduttaen lukijaansa, etteivät yksittäiset ihmiset ole tässä mediavälitteisen olemassaolon hyrskeessä tärkeitä. Ei ole elämää median ulkopuolella, hän sanoo. Kärjistetty väittämä toki palvelee hyvin tulevan Media Life -kirjan ennakkomarkkinointia.

Mårten Mickos taas pohtii työtä, ja haluaisi eroon sellaisesta käsitteestä kuin "työpäivä". "Kun mieli on työssä, työ on mielekästä. -- Tunnemme, että yhteiskunta on me, ja me olemme yhteiskuntaa.

Pages

Subscribe to RSS - Kirjat